Zajišťujeme dodávky výsekových a výrobních mas, v pultech našich prodejen nabízíme jak vlastní tradiční výrobky tak i výrobky od předních výrobců v oboru. Portfolio našich zákazníků je složeno od lokálních řeznictví až po největší výrobce mas a uzenin. Zabýváme se taktéž exportní činností v oblasti výrobních a výsekových mas. V Kozomíně najdete náš centrální sklad a distribuční centrum. Neustále se snažíme rozšiřovat vlastní síť prodejen řeznictví a uzenářství.
Pro jednodušší orientaci v naší pestré nabídce si prohlédněte rozdělení dle jednotlivých druhů masa.
Bližší informace k produktům Vám rádi poskytnou naši obchodní zástupci.
- Půlka E, bez hlavy, laloku a př. Nohy
- Předek dlouhý
- Kostra speciál
- Selata celá
- Kýta s kostí s kolenem bez křížové kosti
- Kýta s kostí bez deky
- Kýta bez kosti
- Květová špička s kostí bez kůže mražená, karton
- Plec s kostí bez nožičky
- Plec bez kosti
- Pečeně s kostí s panenkou
- Pečeně s kostíí bez panenky
- Pečeně bez kosti a bez řetízku
- Pečeně bez kosti a s řetízkem vakuum
- Krkovice s kostí
- Krkovice bez kosti
- Bok s kostí s kůží, (S1, libovost 80%)
- Bok s kostí s kůží (E)
- Cutter bok výběr 80 %
- Cutter bok standard ll 60%
- Cutter bok nestandard
- Deli bok bez kosti s kůží dreiff 60%
- Bok s kostí bez kůže - špičky
- Koleno zadní s kostí
- Koleno přední s kostí
- Nožička
- Koleno bez kosti s kůží zadní
- Koleno bez kosti bez kůže přední
- Panenka (vakuum)
- Ořez libový (80/20)
- Ořez z panenek (75/25)
- Ořez drobný (70/30)
- Ořez - řetízek z pečení (70/30)
- Ořez z plece a laloku (70%)
- Ořez bez kůže
- Oponky odblaněné
- Ořez z boku - tuhé pásy (60%)
- Ořez z boku - měkké (60%)
- Ořez - drobný
- Ořez s kůží (20%)
- Lalok bez kůže 60%
- Podjazyčí
- Kůže
- Hlava bez laloku
- Líčka, vakuum cca 2 kg
- Iberijský špek s kůží 4 cm
- Sádlo řemen z krkovice/pečeně
- Sádlo drobné měkké
- Sádlo drobné tvrdé
- Sádlo plstní
- Játra
- Ledviny
- Srdce
- Jazyk
- Plíce
- Žaludek vol./vac cca 5 kg
- Krev 10-16 kg vac/kb
- Žebro ploché z boku
- Žebro z pečeně pásky
- Žebro z pečeně pásky mr. 10 kg krt.
- Žebra z krkovic
- Žebro z pečeně- piano
- 1/4 přední s frakem - jalovice (NA OBJEDNÁVKU)
- 1/2 kompenz býk (NA OBJEDNÁVKU TÝDEN PŘEDEM)
- Palice býk 80-90 kg (NA OBJEDNÁVKU)
- Přední krk bez kosti býk, vakuum
- Přední kližka/Karabáček býk, vakuum
- Zadní 95% vakuum
- Zadní kýta spod./vrch. šál, býk, vakuum
- Zadní kýta - váleček býk, vakuum
- Zadní ořech býk, vakuum
- Roštěná, vakuum
- Kulatá plec, vakuum
- Zadní kýta - váleček, vakuum
- Přední krk bez kosti-kráva vakuum/volně
- Přední kližka bez kosti-kráva vakuum/volně
- Zadní plec, kráva, vakuum/volně
- Zadní kýta, kráva, vakuum/volně
- Roštěná
- Líčka vakuum/volně
- Oháňka
- Kostky na guláš
- Kostky na guláš bal. 1,5 - 3 kg kart. 9kg
- Morkové kosti řezané
- Kost harfa
- Hrudí s kostí býk
- Žebro býk
- Svíčková 2,0 kg vakuum
- Svíčková 1,8 - 2,0 kg vakuum
- Svíčková 1,8 - vakuum
- Svíčková 1,35 kg
- Dršťky syr./ztuž.
- Dršťky předvař/kráj mr. vakuum 20 x 1kg
- Dršťky předvař/kráj mr. vakuum 4 x 5kg
- Zadní výrobní (ořez)
- Přední výrobní (ořez)
- Prsa
- Stehenní plátek
- Stehenní plátek s kůží
- Stehna s kostí
- Palička
- Špalíček
- Čtvrtka
- Křídlo "Z"
- Ořez
- Kostra
- Kůže
- Kosti
- Droby (žaludek, srdce, játra)
- Krky
- Kuře nekalibr. PL (s krkem)
- Kuře na omáčku
- Slepice
- Prsa
- Medailonky
- Stehenní plátek
- Stehno horní s kostí
- Stehno spodní s kostí (palička)
- Křídla
- Krky
- Játra
- Maso na guláš vakuum
- Krůta, krocan
- Kachna GRILL. 2,2/13,2 kg mr. Hu
- Koňské maso z přední 1/4 mr. karton
- Uzená krkovice bez kosti
- Uzená pečeně bez kosti
- Uzený ocásek masitý
- Uzená špička z boku s kosti
- Uzená velká plec
- Uzené koleno zadní
- Uzené žebírko z boku ploché
- Uzený bok bez kosti, bez kůže pásky
- Uzené žebro piano
- Uzené žebro z krkovice
- Uzená slanina
- Uzená iberijská slanina
- Uzené kuřecí čtvrtky
- Uzená kuřecí křídla
- Česnek drcený bal. 1,5kg, kart. 10 kg
- Sýr eidam 30%