Maso nás baví ...

Naše nabídka

Zajišťujeme dodávky výsekových a výrobních mas, v pultech našich prodejen nabízíme jak vlastní tradiční výrobky tak i výrobky od předních výrobců v oboru. Portfolio našich zákazníků je složeno od lokálních řeznictví až po největší výrobce mas a uzenin. Zabýváme se taktéž exportní činností v oblasti výrobních a výsekových mas. V Kozomíně najdete náš centrální sklad a distribuční centrum. Neustále se snažíme rozšiřovat vlastní síť prodejen řeznictví a uzenářství.

Pro jednodušší orientaci v naší pestré nabídce si prohlédněte rozdělení dle jednotlivých druhů masa.

Bližší informace k produktům Vám rádi poskytnou naši obchodní zástupci.


  • Půlka E, bez hlavy, laloku a př. Nohy
  • Předek dlouhý
  • Kostra speciál
  • Selata celá
  • Kýta s kostí s kolenem bez křížové kosti
  • Kýta s kostí bez deky
  • Kýta bez kosti
  • Květová špička s kostí bez kůže mražená, karton
  • Plec s kostí bez nožičky
  • Plec bez kosti
  • Pečeně s kostí s panenkou
  • Pečeně s kostíí bez panenky
  • Pečeně bez kosti a bez řetízku
  • Pečeně bez kosti a s řetízkem vakuum
  • Krkovice s kostí
  • Krkovice bez kosti
  • Bok s kostí s kůží, (S1, libovost 80%)
  • Bok s kostí s kůží (E)
  • Cutter bok výběr 80 %
  • Cutter bok standard ll 60%
  • Cutter bok nestandard
  • Deli bok bez kosti s kůží dreiff 60%
  • Bok s kostí bez kůže - špičky
  • Koleno zadní s kostí
  • Koleno přední s kostí
  • Nožička
  • Koleno bez kosti s kůží zadní
  • Koleno bez kosti bez kůže přední
  • Panenka (vakuum)
  • Ořez libový (80/20)
  • Ořez z panenek (75/25)
  • Ořez drobný (70/30)
  • Ořez - řetízek z pečení (70/30)
  • Ořez z plece a laloku (70%)
  • Ořez bez kůže
  • Oponky odblaněné
  • Ořez z boku - tuhé pásy (60%)
  • Ořez z boku - měkké (60%)
  • Ořez - drobný
  • Ořez s kůží (20%)
  • Lalok bez kůže 60%
  • Podjazyčí
  • Kůže
  • Hlava bez laloku
  • Líčka, vakuum cca 2 kg
  • Iberijský špek s kůží 4 cm
  • Sádlo řemen z krkovice/pečeně
  • Sádlo drobné měkké
  • Sádlo drobné tvrdé
  • Sádlo plstní
  • Játra
  • Ledviny
  • Srdce
  • Jazyk
  • Plíce
  • Žaludek vol./vac cca 5 kg
  • Krev 10-16 kg vac/kb
  • Žebro ploché z boku
  • Žebro z pečeně pásky
  • Žebro z pečeně pásky mr. 10 kg krt.
  • Žebra z krkovic
  • Žebro z pečeně- piano
  • 1/4 přední s frakem - jalovice (NA OBJEDNÁVKU)
  • 1/2 kompenz býk (NA OBJEDNÁVKU TÝDEN PŘEDEM)
  • Palice býk 80-90 kg (NA OBJEDNÁVKU)
  • Přední krk bez kosti býk, vakuum
  • Přední kližka/Karabáček býk, vakuum
  • Zadní 95% vakuum
  • Zadní kýta spod./vrch. šál, býk, vakuum
  • Zadní kýta - váleček býk, vakuum
  • Zadní ořech býk, vakuum
  • Roštěná, vakuum
  • Kulatá plec, vakuum
  • Zadní kýta - váleček, vakuum
  • Přední krk bez kosti-kráva vakuum/volně
  • Přední kližka bez kosti-kráva vakuum/volně
  • Zadní plec, kráva, vakuum/volně
  • Zadní kýta, kráva, vakuum/volně
  • Roštěná
  • Líčka vakuum/volně
  • Oháňka
  • Kostky na guláš
  • Kostky na guláš bal. 1,5 - 3 kg kart. 9kg
  • Morkové kosti řezané
  • Kost harfa
  • Hrudí s kostí býk
  • Žebro býk
  • Svíčková 2,0 kg vakuum
  • Svíčková 1,8 - 2,0 kg vakuum
  • Svíčková 1,8 - vakuum
  • Svíčková 1,35 kg
  • Dršťky syr./ztuž.
  • Dršťky předvař/kráj mr. vakuum 20 x 1kg
  • Dršťky předvař/kráj mr. vakuum 4 x 5kg
  • Zadní výrobní (ořez)
  • Přední výrobní (ořez)
  • Prsa
  • Stehenní plátek
  • Stehenní plátek s kůží
  • Stehna s kostí
  • Palička
  • Špalíček
  • Čtvrtka
  • Křídlo "Z"
  • Ořez
  • Kostra
  • Kůže
  • Kosti
  • Droby (žaludek, srdce, játra)
  • Krky
  • Kuře nekalibr. PL (s krkem)
  • Kuře na omáčku
  • Slepice
  • Prsa
  • Medailonky
  • Stehenní plátek
  • Stehno horní s kostí
  • Stehno spodní s kostí (palička)
  • Křídla
  • Krky
  • Játra
  • Maso na guláš vakuum
  • Krůta, krocan
  • Kachna GRILL. 2,2/13,2 kg mr. Hu
  • Koňské maso z přední 1/4 mr. karton
  • Uzená krkovice bez kosti
  • Uzená pečeně bez kosti
  • Uzený ocásek masitý
  • Uzená špička z boku s kosti
  • Uzená velká plec
  • Uzené koleno zadní
  • Uzené žebírko z boku ploché
  • Uzený bok bez kosti, bez kůže pásky
  • Uzené žebro piano
  • Uzené žebro z krkovice
  • Uzená slanina
  • Uzená iberijská slanina
  • Uzené kuřecí čtvrtky
  • Uzená kuřecí křídla
  • Česnek drcený bal. 1,5kg, kart. 10 kg
  • Sýr eidam 30%